04 i 05 / 05 / 24 · LUDIVERS

El 4 i 5 de maig es celebra a Girona el LUDIVERS, X Festival del joc i les cultures de la imaginació, i jocsFF hi serem presents per partida doble.

Dins de l'espai Planeta Juganer, estarem tot el matí del diumenge presentant el joc de cartes remeieres Quatre Pètals, amb els amics de Remeiers i Remeieres de Girona.

I dissabte matí i diumenge tarda, dins de l'espai Jocs del demà, estarem provant el prototipus de Gimcana, en el que haurem incorporat el nou dau imprés en 3D i que podrem verificar si funciona.

Animeu-vos i veniu a jugar-hi!

Resum de les jornades

Comencem dissabte matí amb el nou dau creat per Insotek3d especialment per Gimcana. Després d'unes quantes partides de proves veiem que el dau funciona, i Gimcana encara necessita algunes petites modificacions.

El dissabte tarda ens el guardem per poder provar altres jocs: 3NRaya Evolution, de Xavier Sardans, ¡Tartea!, d'Erica Corpas, Fungus, de Didac Lirio i Ein stein dojo, d'Andreu Martínez.

El diumenge matí el teníem reservat per presentat, a la taula deRemeiers i Remeieres de Girona, el Quatre Pètals, que ja està a la venda. Matí tranquil, vam poder jugar unes quantes partides del joc i xerrar amb la dotzena de persones que ens van visitar. Ubicats en el sector de tallers infantils, la majoria de persones que s´hi acostaven eren families amb mainada petita que buscaven coses molt més actives que un joc de cartes. Per una propera participació al festival, cal demanar que ens ubiquin al sector de jocs.

I acabem la tarda del diumenge amb una altre sessió intensa de proves de Gimcana.

Moltes gràcies a totes les que heu jugat amb mí, i gràcies per les vostres opinions.

Comentaris